dinsdag 7 september 2010

Zo 5 sept.


Zo 5-9


Bishop

Labourday. In de stad is een fair en een kermis. Bovendien moeten we vandaag echt op zoek naar andere accommodatie. Morgen zijn Wayne en Paula weer terug en zullen we hun huis weer moeten verlaten. Jammer, want we zitten hier echt met heel veel plezier.

 
De fair bestaat voornamelijk uit kramen met locale standjes die handcrafted spullen verkopen. Er is van alles. Helaas waren we op de heenweg al aan het maximale gewicht met alle vliegspullen, dus kopen we niks.

Op de kermis blijken ook nog heel veel kramen te staan en hier worden de prijzen voor de mooiste tomaten, taarten, tekeningen, langste wortels, vreemd gevormd pompoenen en ga zo maar door tentoongesteld. De attracties blijken voor de kinderen te zijn. Met deze hitte vinden we dit niet zo erg.

Adrian en Gigi nodigen ons uit voor een BBQ. We halen bier, vis en salade en genieten ‘savonds in hun tuin van het heerlijke weer, lekker eten en de gezelligheid.

De heren bekijken de weersvoorspellingen en de vliegmogelijkheden en dan blijkt opeens dat we morgen heel vroeg op moeten. We besluiten de avond snel om op tijd op bed te liggen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten