zondag 12 september 2010

Donderdag 9 sept

Do 9-9


Bishop

Nog steeds (te) veel wind. We besluiten dan ook maar om weer de toerist uit te gaan hangen. We gaan naar een paar meertjes ten westen van Bishop, net in de Sierra’s. volgen Wayne en Paula zou het daar erg mooi zijn. De weg er heen is goed, dus kunnen we met een Jeep Patriot.

LWe gaan eerst naar “North lake”. Het is er inderdaad erg mooi….. maar het heeft wel iets van een visvijver… .er staan nog al wat vissers te vissen.



Ze maken graag een praatje, en zijn verbaasd als ze horen dat de Owens Valley wereldberoemd is voor het deltavliegen. Dat hadden ze nog nooit gehoord, dat mensen naar de Owens komen voor deltavliegen….. Ja, als ze nou kwamen voor het vissen…. dat zou veel logischer zijn.

We gaan verder naar Sabrina Lake. Dit meer is veel groter. Het ziet er uit zoals je op plaatjes in vakantiebrochures ziet en waarvan je vermoed dat het net niet echt is, er is vast gefotoshopt m.a.w.:het ziet er geweldig uit!





We eten onze lunch aan de oever van het glasheldere meer.

Daarna wandelen we een beetje in de omgeving.

Bij de wateruitlaat van het meer nemen we wat foto’s van het spetterende en bruisende water.







Daarna rijden terug naar Bishop, we doen wat boodschappen, en gaan terug naar het motel.

Het lijkt wat rustiger geworden met de wind. Om half 5 belt Wayne…. Volgens hem is het nu goed om te vliegen vanaf Flint. Hij en Paula hebben helaas nu geen tijd. Erik en Monica besluiten om te gaan kijken op de start. Ze gaan in een van onze Patriots en Monica neemt haar scherm mee. Boven op de berg blijkt de wind vlagerig en te cross.

In het motel knutselt Cornelia een lekkere salade in elkaar.

Wayne heeft weer gebeld Het lijkt voor morgen goed op Walt’s point. Hij wil graag met ons vliegen. Walt’s Point is een vroegen start, je moet er voor 11 uur ’s morgens van af, anders lukt dat niet meer.

We spreken af om morgen ochtend om half 8 bij hem te zijn. Dat wordt vroeg naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten