maandag 20 september 2010

Zaterdag 18 september

Richfield, Cedar City


Wederom worden de auto’s ingepakt om door te reizen. Maar Jef belt en brengt ons aan het twijfelen. Zij zijn onderweg naar de start van Cove en of we mee willen. We weten het niet zo goed, maar dan belt hij dat het goed is op de start. We besluiten toch die kant op te rijden. Nog voor we goed en wel onderweg zijn belt Jef weer. Ze zijn na een sledgeride geland en gaan zo weer naar boven, ze staan op het landingsveld.

We rijden achter hen aan naar boven. Wederom kan de auto het niet goed aan, maar meelopen helpt een stuk. Boven ziet het er prachtig uit. Ook hier zit je ver boven het dal.

De startplekken zijn echter niet geschikt voor delta’s. De weststart is te veel met stenen bedekt en direct onder de start staan de bomen. De zuidstart is erg krap je moeten tussen de bomen en bushels door. Erik, Coen en Cornelia besluiten niet te starten. Monica wil graag de kunst eens af kijken en ziet Jef een makkelijke start vanaf de weststart maken. Hij wil alleen even termieken en dan naar LZ. Maar hij vind helemaal niets en haalt LZ niet. Hij land achter de eerste helling. Dat geeft te denken. De andere parapenters starten op de zuidstart , tussen de bomen door, en dan ook net er tussendoor. Vervolgens is het hard werken in onrustige termiek. Monica besluit ook om met de auto naar beneden te rijden ipv vliegend.





Gezien de tijd rijden we naar Cedar City om morgen te kijken of we daar nog kunnen vliegen.

Er blijkt ook een luchtballonnen feest te zijn. Helaas waait het te hard om de ballonnen op te zetten, maar het wordt toch een leuk feestje met muziek, dans en de branders van de luchtballonnen.

Morgen staan we vroeg op om ze te zien vertrekken. We duimen voor weinig wind in de ochtend anders lukt het ze niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten